tag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post5140616763802829022..comments2023-11-29T18:00:46.080+02:00Comments on as crisp as it gets: Πες το με μία pesto.crispyhttp://www.blogger.com/profile/03708122787415346961noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-80105852609822406712009-07-30T09:00:42.836+03:002009-07-30T09:00:42.836+03:00Το περίμενα ότι θα σου αρέσει. Η Σίλια, τόσο παρε...Το περίμενα ότι θα σου αρέσει. Η Σίλια, τόσο παρεξηγημένη...xomeritishttps://www.blogger.com/profile/17226937667312344807noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-771574305988806032009-07-29T13:02:30.482+03:002009-07-29T13:02:30.482+03:00tom το θυμάμαι που μού το είχες γράψει αυτό. Όχι β...tom το θυμάμαι που μού το είχες γράψει αυτό. Όχι βέβαια , δεν είναι καθόλου άξεστο -εγώ να δεις τι κάνω στην κουζίνα! Με το ανθότυρο & τη ρικότα πώς τα πας; Αν βάλεις κάτι τέτοιο , βάλε και μια πρέζα αλάτι. Αν εννοείς τυριά όπως γκούντα , εμεντάλ ή ένταμ προσπάθησε πρώτα να το τρίψεις στο ψιλό και μετά ανακάτεψε το με τα υπόλοιπα υλικά. Κι εδώ πρόσθεσε λίγο αλάτι.<br />Α , και να σε ευχαριστήσω για το weeds. Είμαι μόνη μου αυτές τις μέρες κι έχω πλακωθεί να βλέπω επεισόδια της σειράς. Ολοκλήρωσα ήδη τον πρώτο κύκλο. Είναι φανταστική , έχω ρίξει κάτι απίστευτα γέλια , δεν μπορώ όμως να εξηγήσω το εξής: Τρελαίνομαι για την Σίλια , είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας , άσε που έχει τις καλύτερες ατάκες!crispyhttps://www.blogger.com/profile/03708122787415346961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-45892616151199679392009-07-29T10:51:42.655+03:002009-07-29T10:51:42.655+03:00Ξέχασα να σ' ευχαριστήσω γι' αυτή τη συντα...Ξέχασα να σ' ευχαριστήσω γι' αυτή τη συνταγή. Μια απορία, μου λείπει κάποιο ένζυμο και δε μπορώ να χωνέψω τ' αλμυρά, "σκληρά" τυριά. Μα καθόλου, ούτε να τα μυρίσω. Είναι πολύ άξεστο που προτιμώ από την παρμεζάνα κάποιο γλυκό τυρί;xomeritishttps://www.blogger.com/profile/17226937667312344807noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-8322809898434469992009-07-25T23:41:25.320+03:002009-07-25T23:41:25.320+03:00Η μαμομαρμελάδα είναι μαγική! Σαν τα ψωμάκια του Ι...Η μαμομαρμελάδα είναι μαγική! Σαν τα ψωμάκια του Ιησού! Τρως, τρως και αυτή αυξάνεται και πλυθήνεται!Βρομιστεράκιhttps://www.blogger.com/profile/06465707617934287431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-2293029632545468992009-07-25T09:10:16.135+03:002009-07-25T09:10:16.135+03:00βρομιστεράκι με χτύπησε ο δαίμων του καύσωνα και σ...βρομιστεράκι με χτύπησε ο δαίμων του καύσωνα και σε έγραψα στο προηγούμενο αχόλιο με ''ω''. Ωχ , σκεφτόμουν να σου φέρω μαρμελάδα , σπιτική , 2 διαφορετικές γιατί κι εγώ έχω το ίδιο ''πρόβλημα''!crispyhttps://www.blogger.com/profile/03708122787415346961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-17166467435537027952009-07-25T01:00:43.354+03:002009-07-25T01:00:43.354+03:00Τελικά φτιάξαμε συνταγές μαμάς.
Πανακότα και ρυζόγ...Τελικά φτιάξαμε συνταγές μαμάς.<br />Πανακότα και ρυζόγαλο :D<br />Όσο για την πάστα φρολλα περιμένω την καλύτερη γιατί όπως και εσύ, έτσι και εγώ έχω ίσα με 3 βάζα μαρμελάδα που η στάθμη δεν κατεβαίνει ποτέ!Βρομιστεράκιhttps://www.blogger.com/profile/06465707617934287431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-45994596246659216912009-07-24T23:44:39.201+03:002009-07-24T23:44:39.201+03:00βρωμιστεράκι η πρώτη είναι λες κι είναι αεροφωτογρ...βρωμιστεράκι η πρώτη είναι λες κι είναι αεροφωτογραφία! Αν ψάχνεις τις γλυκές συνταγές, περίμενε λίγο για την πάστα φλώρα , βρήκα καλύτερη συνταγή! Οίστρο μες τον καύσωνα;;;crispyhttps://www.blogger.com/profile/03708122787415346961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-84992704955087965842009-07-24T20:51:48.188+03:002009-07-24T20:51:48.188+03:00Οι φωτογραφίες είναι μιά χαρά, κοπλιμέντα θες να μ...Οι φωτογραφίες είναι μιά χαρά, κοπλιμέντα θες να μαζέψεις crispy?<br />Πάω να κοιτάξω καμια γλυκιά συνταγή σου από πιο παλιά να πάω ξανά στη μαμά μου να τη φτιάξουμε μαζί...<br />Έχω οίστρο σήμερα!<br />Και αυτό που έχω με τα υλικά δεν είναι κακό συνήθειο...κατοχικό σύνδρομο είναι!Βρομιστεράκιhttps://www.blogger.com/profile/06465707617934287431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-5366117688413106922009-07-24T20:45:01.941+03:002009-07-24T20:45:01.941+03:00navarino-s οι φωτογραφίες είναι απαράδεκτες! Αν με...navarino-s οι φωτογραφίες είναι απαράδεκτες! Αν με δείτε τι κάνω για νατις βγάλω!!! Ναι , όλα τα υλικά είναι ωμά και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μπλέντερ.<br /><br />βρομιστεράκι βλέπω ότι έχουμε τις ίδιες ''κακές'' συνήθειες! Ελπίζω να αρέσει και στους δικούς σου.crispyhttps://www.blogger.com/profile/03708122787415346961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-32312166166395149972009-07-24T19:02:11.136+03:002009-07-24T19:02:11.136+03:00Crispy μου την έφτιαξα την salsa sophia αλλά με τα...Crispy μου την έφτιαξα την salsa sophia αλλά με ταλιατέλες!<br />Καταπληκτική! Επειδή με έπιασε λιγούρα εν το μεταξύ λέω... ας βάλω λίγο παραπάνω αντζούγια, ε... να μη βάλω και 5 ελίτσες παραπάνω, ε...ας βάλω και λίγο κουκουνάρι ακόμα....<br />Να μη στα πολυλογώ, βγήκε για 8 άτομα η σάλτσα και έτσι πήγα και στους δικούς μου ένα βάζο για αύριο!Βρομιστεράκιhttps://www.blogger.com/profile/06465707617934287431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-15493945872348922252009-07-24T18:35:59.831+03:002009-07-24T18:35:59.831+03:00Η pesto genovese με τραβάει πιο πολύ (μπορεί να πα...Η pesto genovese με τραβάει πιο πολύ (μπορεί να παίζουνε ρόλο και οι πολύ καλές φωτογαραφίες ή η κουκουναρομανία της Ελένης) και θα την κάνω σύντομα. Είναι τελείως ωμή από ότι κατάλαβα, δεν μεσολαβεί τηγάνι;navarino-shttps://www.blogger.com/profile/04905439938289896602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-38208321802842379742009-07-24T09:06:04.627+03:002009-07-24T09:06:04.627+03:00βρομιστεράκι πολύ ωραία η ιδέα σου για τον ντάκο !...βρομιστεράκι πολύ ωραία η ιδέα σου για τον ντάκο ! Με ψιλοκομμένη ντομάτα ,ε; Τέλεια!crispyhttps://www.blogger.com/profile/03708122787415346961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-419140273366320367.post-66038468428567291022009-07-24T01:52:18.979+03:002009-07-24T01:52:18.979+03:00Κλασσικά την Pesto Genovese τη φτιάχνω συχνότατα κ...Κλασσικά την Pesto Genovese τη φτιάχνω συχνότατα και συνήθως όχι για τα μακαρόνια αλλά για... Ντάκο!!!<br />Πάλι μας έστειλες λιγούρες crispy!<br />Θα φτιάξω και την άλλη όμως που μου ακούγεται τέλεια!Βρομιστεράκιhttps://www.blogger.com/profile/06465707617934287431noreply@blogger.com