Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Αγαπημένοι μου ηθοποιοί

Στα πλαίσια της ''λιστίτιδας'' που έχει ενσκήψει τον τελευταίο καιρό , σας παρουσιάζουμε σήμερα κάποιους ηθοποιούς, με τους οποίους κατά καιρούς ήταν ερωτευμένη η Crispy. Παρακαλώ έχετε υπ'όψη ότι όταν μιλάμε για την Crispy , μιλάμε για κάποια που μικρή κι αγκαθένια (εκ του...τριανταφυλλένια) ήταν ερωτευμένη με τον.............



Harpo Marx.........

Παραταύτα εκείνη την εποχή ο Χάρπο απέκτησε σκληρό ανταγωνιστή που δεν ήταν άλλος από τον  γοητευτικό ξιφομάχο και πειρατή της εποχής , τον.....


Erroll Flynn

Μέσα από τις περίφημες ταινίες εποχής της δεκαετίας του 40  της προέκυψε κι άλλος ρομαντικός έρως - με τόσα κρινολίνα πώς να μην επηρεαστεί...





Michael Wilding

Καλά τα κρινολίνα αλλά είχαμε και κάτι tough guys που μας γοήτευσαν....


Humphrey Bogart





Robert Mitchum


Paul Muni
Δεκαετία του 50 ακολουθεί με τα πιο ηχηρά ονόματα και κάτι totally charming & good-looking guys όπως....




Paul Newman





Montgomery Clift




James Dean


Αλλά τη δεκαετία του 60 κυριαρχούν οι Αγγλοσαξω-κέλτες...


Richard Burton



Peter O'Toole


Sean Connery





κι ο αγαπημένος μας διοπτροφόρος Michael Caine....

.......Δεκαετία του 70 κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ξεπήδησαν δύο μεγάλοι έρωτες...


Αl Pacino



κι ο the one and only Steve McQueen

....Ο τελευταίος των Μοϊκανών υπήρξε ο.....

...Daniel Day Lewis....(μάς τον έφαγε η Μπέκυ αυτόν!)...

.....Αλλά αγαπητές/αγαπητοί μου ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τους δύο πλέον και forever αγαπημένους. Τους λατρεύω και θα τους λατρεύω για πάντα!

Vittorio Gassman
&
&

Ο μοναδικός Marcello Mastroianni, ο κατά Crispy ωραιότερος άντρας που πέρασε ποτέ από τη Γη!

Αυτά! Μετά ήρθε ο καιρός που κατεβάσαμε τα πόστερ και τις αφίσες όλων αυτών των υπέροχων αντρών από το εφηβικό μας δωμάτιο και...και.... μεγαλώσαμε.....(τρομάρα μας...)

10 σχόλια:

  1. αλλά είναι κρίμα να μείνουν έξω οι των 80 και μετά δεκαετιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δεν ανηρτησα ποτε posters με ηθοποιους στους τοιχους! Οι αφισες χαλανε, σκιζονται ζαρωμουν και πεφτουν. Θα ηταν τρομερο!
    Βρηκα τη λυση και η αγαπημενη μου κοσμει σαν wallpaper την μια μου οθονη!
    Lauren Bacall

    καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tyler καλησπέρα. Μετά τον Danny boy φαίνεται έπαθα μπλακ-άουτ!! Προσπάθησα να σκεφτώ κάποιους -αφού το έθεσες ως θέμα- μόνον στον Ρίβερ Φοίνιξ πήγε το μυαλό μου! (Απ'ότι έχω διαβάσει αυτός ή τρελάθηκε ή παριστάνει τον τρελό!!!)





    e_digonis καλησπέρα. Α , η υπέροχη Lauren με τη βαθιά φωνή. Υπέροχη ακόμα και τώρα βέβαια , στα 80 τόσο!
    Τη δικιά μου οθόνη αυτόν τον καιρό κοσμεί μια άλλη μεγάλη αδυναμία της παιδικής μου ηλικίας : Ο Charlie Brown! Σε χριστουγεννιάτικη έκδοση βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαα ήσουν σινεφιλ απο μικρή crispy, τα περισσότερα κορίτσια έχουν τραγουδιστές και συγκροτήματα σε αφίσες στα δωμάτιά τους:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. zekia όντως ξεκίνησα από πολύ μικρή να βλέπω ταινίες και μάλιστα ξεκίνησα με παλιές χολιγουντιανές ασπρόμαυρες κυρίως της δεκαετίας του 40. Το μόνο συγκρότημα που θυμάμαι να είχα βάλει αφίσα στον τοίχο ήταν των ABBA. Στην Αυστραλία ήταν -κι είναι ακόμη!- δημοφιλέστατοι!




    tom τέλειος! Αποφάσισα να αγοράσω εκείνο το λεύκωμα για τον Steve που είχες παρουσιάσει στο μπλογκ σου πριν καιρό. Και μάλλον θα το αγοράσω και για τον μικρό μου αδερφό που έχει τα γενέθλιά του σε λίγες μέρες και που -μόλις χθες!- ανακάλυψα ότι είναι κι αυτός μεγάλος φαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η crispy δεν ηταν ερωτευμενη με τον... Marlon Brando;;
    Καλησπερα και καλες γιορτες να εχεις.

    Του... χρονου να αναρτησεις και μια λιστα με τις ωραιοτερες γυναικες ηθοποιους... και ας μην υπηρξες ερωτευμενη μαζι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mike καλημέρα.Λοιπόν ,με τον Marlon Brando τίθεται ένα θέμα! Για να είμαι ειλικρινής δεν μού άρεσε ποτέ , παραήταν...μπρουτάλ για τα γούστα μου!
    Εννοείται ότι ετοιμάζω τέτοια λίστα, θα έχει βέβαια πολλές ηθοποιούς που μεσουράνησαν σε παλιότερες δεκαετίες. (Έχω μια προηγούμενη ανάρτηση με λίστα γαλλίδων ηθοποιών αποκλειστικά)
    Εύχομαι και σε σένα καλές γιορτές και να περάσεις πολύ όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά όλοι έχουμε υποπέσει στο... αμάρτημα της λίστας!
    Λοιπόν οι επιλογές σου μου αρέσουν πάρα πολύ. Αν μη τι άλλο, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για το σινεμά.
    Μη χαθούμε

    Τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. fvasileiou καλωσόρισες! Έχε υπ'όψη ότι όλες τις κινηματογραφικού ενδιαφέροντος αναρτήσεις θα τις κάνω πια από το άλλο blog το rear window.
    Οσονούπω θα ξαναρχίσω τις λίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή