Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Οι Scorpiesss Σημειώσεις αποχαιρετούν το 2009!

 Bye bye ,2009! Να θυμηθείς να μην μάς ξαναεπισκεφτείς , σε βαρεθήκαμε.




Καλώς το Νέο Έτος. Στην ώρα του ως συνήθως. Σε παρακαλώ όμως μην σκούζεις , άσε με να δώσω τις ευχές μου.
-Ρίξ'τες!


ΕΥΧΕΣ

Για τη χώρα μου: Εύχομαι στη χώρα μου να μην χρεωκοπήσει. Εύχομαι οι κάτοικοί της να γίνουν καλύτεροι οδηγοί , να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. και να μην τους πιάνει κρίση αλλοφροσύνης όταν βρίσκονται πίσω από το τιμόνι. Εύχομαι οι κάτοικοί της να μάθουν επιτέλους να μην ρυπαίνουν το περιβάλλον , να μην πετάνε σκουπίδια όπου βρεθούν κι όπου σταθούν , να σταματήσουν να πτύουν στα πεζοδρόμια - έλεος! Τι αηδία!- , να μαζεύουν τα κακάκια των συμπαθέστατων τετράποδων κατοικιδίων τους , να μάθουν να ανακυκλώνουν σωστά. Εύχομαι οι κάτοικοί της να συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι δεν είμαστε -εμείς οι κάτοικοι αυτής της χώρας - το κέντρο του σύμπαντος και πάρτε το απόφαση αγαπητοί μου συμπατριώτες , όχι, όλος ο κόσμος ΔΕΝ ασχολείται μόνο με μας , όχι , όλος ο κόσμος ΔΕΝ θέλει το κακό μας. Ηρεμήστε. Εύχομαι οι κάτοικοι αυτής της χώρας να πάψουν να είναι μισαλλόδοξοι , ρατσιστές και φανατικοί εθνικιστές . Τέλος εύχομαι η χώρα μου να βελτιώσει τις συγκοινωνίες , τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας , το εκπαιδευτικό σύστημα.

Για εσάς , αγαπητές/αγαπητοί μου: Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο αλλά εύχομαι πρωτ'απ'όλα υγεία. Χωρίς καλή υγεία , φαντάζομαι ότι δεν περνά κανείς ιδιαίτερα καλά. Επίσης, σας εύχομαι να είστε πάντα καλά να διαβάζετε αξιόλογα βιβλία , να βλέπετε πολύ σινεμά , να τρώτε καλά (όχι πολύ όμως, προσέξτε!) , να ταξιδεύετε (με πλοία , με τρένα , με αεροπλάνα , με το νου , μ'ένα βιβλίο ,μια ταινία, δεν έχει σημασία).

Για την Crispy: Εύχομαι να βάλει μυαλό. Εύχομαι επίσης, να πάψει να μεγαλώνει. Για αυτόν τον λόγο προβαίνω σε μια σημαντική ανακοίνωση. Αποκηρύσσω την ημέρα των γενεθλίων μου! Από σήμερα κιόλας, η μέρα αυτή θεωρείται ανύπαρκτη , δεν υφίσταται πλέον! Βέβαια οι Ιρλανδοί  θα έχουν σφοδρές αντιρρήσεις αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...


Περάστε καλά απόψε , γλεντήστε , πιείτε κι ένα ποτηράκι παραπάνω κι από τις 2 του μήνα βλέπουμε τι θα κάνουμε...








 Ακούστε και τον γοητευτικότατο Dean Martin -ο οποίος μοιάζει να έχει πιεί όχι μόνο ένα ποτηράκι παραπάνω αλλά κάτι μπουκάλια επιπλέον!!- να τραγουδά το ''Blue moon'' (για ευνόητους λόγους όλα σχεδόν τα blog της υφηλίου έχουν βάλει αυτό το τραγούδι σήμερα!!)
Υ.Γ.: Με τον Dean Martin και την παλιοπαρέα του θα ασχοληθούμε μεθαύριο εδώ .

9 σχόλια:

  1. Ευχομαι κι εγω καλη χρονια και υγεια!
    Για σημερα ανεβασα τρια απιθανα κρασια! Mouton Rothchild '83, Haut Brion '83 & La Conseillante '98. Δεν μπορει! και ενα στα 3 να πινεται απο κρασι θα ειναι καλα! Ετσι για να ξεχαστουμε λιγο απο ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας!
    Ομορφο το 2010!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή χρονιά κρισπυ και όλα βολικά, αν και οι ευχές σου για την ελληνική κατάσταση δεν! μια από τα ίδια και του χρόνου και του επόμενου και εις τος αιώνες των αιώνων αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα crispy, καλη χρονια να εχεις, με υγεια, cine-προβολες και οτι επιθυμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και καλά, κρίσπι και ό,τι άλλο επιθυμείς για τη νέα δεκαετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. e_ digonis Καλή Χρονιά! Πραγματικά θαυμάσια η επιλογή των κρασιών! Είμαι σταθερά της άποψης ότι η αλλαγή ενός χρόνου πρέπει να γιορτάζεται με τον πιο όμορφο τρόπο -και κυρίως γαστρονομικά!




    tyler Καλή Χρονιά! Άσε... Ε , ξέρεις τι λένε ''η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία'' αλλά σ'αυτή τη χώρα ή έχει πεθάνει προ πολλού και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ή είναι εφτάψυχη!!!




    mike Καλή Χρονιά! Και με ωραίες κι ενδιαφέρουσες ταινίες!




    michael sc Καλή Χρονιά! Και σε σένα εύχομαι ό,τι καλύτερο και για το νέο έτος και για τη νέα δεκαετία που ξεκινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή Χρονιά Crispy! Ας κλείσουμε τα μάτια και σαν μενταλιστ ας φωνάξουμε "Να πιάσουν οι ευχές σου", "Να πιάσουν οι ευχές σου"...
    Καλά φαίνεται να περνάει ο Dean, ρουφάει και το τσιγαράκι του, μια χαρά την έχει καταβρεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. zekia Καλή Χρονιά και σε σένα. Πραγματικά , εύχομαι να πάνε όλα καλά κυρίως για αυτήν τη χώρα!
    Α , ο Dean ήταν ένας καθαρόαιμος bon viveur!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύχομαι να βαριέμαι να μαγειρεύω λιγότερο και εσύ θα βοηθήσεις σ' αυτό, αφού με την επιστροφή ίσως έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tom έχω ξεκινήσει ''ξεσκόνισμα'' σε παλιά περιοδικά και βιβλία μαγειρικής για εύκολες , απλές και γρήγορες αλλά κυρίως νόστιμες συνταγές! Οπότε σε λίγο καιρό θα αρχίσω να κάνω τις σχετικές αναρτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή